Milionska vila ima bazen, ljuljaške i zlatnog lava: Ovo se nalazi iza STROGO ČUVANIH ZIDINA Karleušinog doma

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 02:16

Milionska vila ima bazen, ljuljaške i zlatnog lava: Ovo se nalazi iza STROGO ČUVANIH ZIDINA Karleušinog doma

Pokazala samo delić svoje kuće, odnosno spoljašnji deo i snimila luks nameštaj, stolice i sto od najkvalitetnijih materijala, kao i mnoge detalje koji su oduševili njene fanove.

Ekskluzivna vila na Dedinju, koju su kupili Duško Tošić i Jelena Karleuša za neverovatnih 2,5 miliona evra pre oko pet godina od Dragana Stojkovića Piksija, prošle godine je potpuno renovirana i opremljena.

U to su nas uverili snimci koje je pop diva objavila na Insta-storiju, pohvalivši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se raskošno uređenim enterijerom za koji su se pobrinule arhitekte iz Turske, kao i Jelenina koleginica Viki Miljković, koja se bavi prodajom i opremanjem luksuznih nekretnina.

Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica, zbog čega niko ko bi pomislio da provali u ovu vilu to ne bi mogao da uradi. Osim ograde, spekuliše se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem. Međutim, diva ponekad i sama podeli snimke iz svog doma, te i oni znatiželjni mogu da vide kako je iza Karleušinih zidova.

Popularna pevačica dosta vremena provodi kako na bazenu sa ćerkama, tako i sunčajući se i u živajući na terasi, pa ju je u skladu sa time i opremila prostor. Sada je pokazala samo delić svoje kuće, odnosno spoljašnji deo i snimila luks nameštaj, stolice i sto od najkvalitetnijih materijala, zlatna lampa u obliku lava, a u kadar je "upao" i bazen. Oko njega ima nekoliko vrsta ležaljki, a sve je prepuno biljaka i pampasa koji eksterijeru daju posebnu draž.

- Obožavam moju terasu, moje dvorište i pogled - napisala je ona na Instagramu.

Sa njene terase se prostire i impresivni pogled na Beograd,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.