Milicu Dabović napao bivši dečko - davio je i pobegao! Policija traga za njim!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milicu Dabović napao bivši dečko - davio je i pobegao! Policija traga za njim!

Milica Dabović napadnuta je juče u svom stanu, kada je njen bivši dečko Šime Šiklić, fizički nasrnuo na nju, a potom pobegao.

Naime, naša reprezentatiuvka u košarci, juče je policiji prijavila nasilje i ispričala, kako je u njenom stanu negde oko 14h napao bivši dečko Šime, koji je stezao u predelu vrata i tada joj naneo lakše telesne povrede, piše Blic: "Već je nastao problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Mi smo se tada posvađali, pa je verovatno otišao u klub da joj se izvinjava. Drago mi je što se to desilo, sad lakše mogu da donesem odluku da prekinem vezu", rekla je Dabovićeva, prenosi Blic.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.