Milica zavodila seksi haljinom, a stajling njenog dečka Miloša ŠOKIRAĆE vas! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Dec.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica zavodila seksi haljinom, a stajling njenog dečka Miloša ŠOKIRAĆE vas! (FOTO)

I dok je ranije izbegavala da se u javnosti pojavljuje sa dečkom Milošem Paunovićem, pevačica Milica Todorović sada retko gde ide bez njega.

Tako se ovaj par zajedno pojavio i na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji DM SAT u Požarevcu, gde je Milica imala zakazano gostovanje.

Foto: Telegraf

Međutim, iako je sa devojkom došao na snimanje Miloš je pokušavao da se sakrije od fotografa, ali ipak smo uspeli da ga uslikamo.

Ono što nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iznenadilo jeste njegov stajling, koji je skoro pa pravi kaubojski!

Foto: Telegraf

I dok pevačice svoje jače polovine oblače u što uže majice kako bi se trud u teretani što više video, ili u odela kako bi izgledali kao što veća "gospoda", Miličin dragi fura potpuno drugačiji fazon.

Pogledajte kako je izgledao!

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Milica zavodila seksi haljinom a stajling njenog decka Milosa SOKIRACE vas (FOTO)

Izvor: medio.rs, 02.Dec.2016

Dok se partneri većine pevačica razbacuju mišićima ili furaju odela dečko Milice Todorović oblači se potpuno drugačije

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.