Milica Todorović usnimljena kako izlazi iz auta Jugoslava Karića! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 25.Feb.2021, 10:31

Milica Todorović usnimljena kako izlazi iz auta Jugoslava Karića! (VIDEO)

Milica Todorović usnimljena kako izlazi iz auta Jugoslava Karića! On ju je odvezao u jednu zdravstvenu ustanovu gde je ona ušla i ubrzo izašla. 

Milicu je proteklih dana pratila ekipa emisije "Paparazzo lova" po gradu, a najpre su je usnimili u društvu kolege i kuma Stevana Anđelkovića.

On ju je odvezao u jednu zdravstvenu ustanovu gde je ona ušla i ubrzo izašla. A zatim ju je Stevan odvezao na Dedinje u jedan poznati restoran u kom je Milica bila sa bliskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prijateljima.

Trenutak koji je mnoge iznenadio jeste kada je izašla iz restorana, a u društvu nedavno razvedenog Jugoslava Karića.

Milica je sela u automobil Karića koji ju je odvezao na jednu adresu, a kada su se pozdravili u autu, Milica je izašla.

Podsećanja radi, Jugoslav se pre nedelju dana zvanično razveo od Elene Karaman sa kojom je bio u braku 16 godina, a Milica je prošle godine okončala romansu sa Petrom Strugarom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.