Milica Todorović SE ISTETOVIRALA: Isplivala ŠOK FOTKA pevačice, tetovažu posvetila svom NOVOM DEČKU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 10:56

Milica Todorović SE ISTETOVIRALA: Isplivala ŠOK FOTKA pevačice, tetovažu posvetila svom NOVOM DEČKU?

Novi dečko šarmantne pevačice postao je predmet interesovanja javnosti nakon što se saznalo za njohovu vezu. Mediji su istraživali njegovu prošlost i saznali da je Lazar imao druženja sa poznatim ličnostima poput Emine Jahović i Dejane Živković. Takođe, šuška se da je bio u pregovorima za učešće u rijalitiju "Zadruga 2", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

Pevačica Milica Todorović već dva meseca uživa u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vezi sa manekenom Lazarom Granićem koji je i tatu majstor za obrve.

I ako ga je krila od očiju javnosti, saznali su se i mnogi detalji njihove romanse.

Lazar Granić je u Novom Sadu završio osnovnu i srednju školu, a potom i studije fizičkog vaspitanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Da redovno trenira, može se primetiti po njegovim isklesanim mišićima, a rado je viden gost na pojedinim gradskim dešavanjima i u društvu poznatih ličnosti. Ova ljubavna priča postaje sve interesantnija za javnost, a fanovi su oduševljeni srećom koju pevačica pronalazi pored svog partnera.

Nekadašnja zvezda "Granda" je sada znenadila je svoje fanove objavom na društvenim mrežama gde je pokazala svoju novu tetovažu na donjem delu noge. Milica je istakla da je oduševljena novim crtežom na koži, a pratioci su, osim oduševljenja, pokazali interesovanje da li je mlada pevačica kreaciju na svom telu posvetila novom dečku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.