Milica Todorović ostavila Petra Strugara?!

Izvor: Tracara.com, 24.Mar.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović ostavila Petra Strugara?!

Milica Todorović i Petar Strugar raskinuli su četvoromesečnu vezu, zbog pritiska javnosti, ali su prijatelji ostavili mogućnost da se pomire. Pevačica i glumac odlučili su da se udalje jedno od drugog iz više razloga, a trenutna situacija dodatno je pogoršala stanje, piše Kurir. Popularni par proteklih meseci bio je glavna tema medija, i njihova skladna veza privlačila je veliku pažnju javnosti. Upravo to je bio razlog zbog koga se njihov odnos poljuljao. Petar je priznao Milici da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ne može da izdrži ogroman pritisak javnosti, a i njoj je bilo sve teže da se nosi sa time, pa su posle dugog razgovora rešili da naprave pauzu i da se udalje. Rastali su se na pristojan način I nije bilo ružnih reči ni sa jednje strane. Kako saznajemo, trenutna situacija u Srbiji dodatno je uticala na sve. Petar je ostao u Beogradu, vreme provodi na ergeli sa konjima, a Milica je otišla u rodni Kruševac, gde vreme provodi sa porodicom. Ipak, kako tvrde njihovi prijatelji, postoji mogućnost da se ovaj par pomiri. The post Milica Todorović ostavila Petra Strugara?! appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubav na pauzi: Raskinuli Milica Todorović i Petar Strugar

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2020

Njih dvoje su se, navodno, dogovorili da raskinu, pre svega zbog velikog pritiska javnosti PEVAČICA Milica Todorović i glumac Petar Strugar, čija ljubavna veza je privlačila veliku pažnju javnosti, raskinuli su posle samo četiri meseca zabavljanja. Informaciju je potvrdio pi-ar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.