Milica Todorović će konačno ostvariti svoj san!

Izvor: Svet plus, 10.Dec.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović će konačno ostvariti svoj san!

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević. Milica Todorović će konačno ostvariti svoj san!

Popularna pevačica Milica Todorović rešila je porodične nesporazume i sebi kupuje stan, nakon 14 godina podstanarskog života. Pevačica će do kraja godine, nakon što je rešila probleme sa zetom, kupiti sebi stan u Beogradu.

- Ona ovih dana gleda stanove >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na Novom Beogradu, a u planu je da jedan za sebe pazari do kraja godine. Namerava da kupi stan od oko 70 kvadrata, jer smatra da je to za nju sasvim dovoljno. Ona od početka karijere živi kao podstanar ili kod momaka sa kojima se zabavljala, te je srećna što će konačno imati svoju nekretninu - kaže izvor.

Pevačica trenutno kao podstanar živi u zgradi u kojoj stan ima njen kum Stevan Anđelković, a u komšiluku joj je i bivši dečko Rade Kovačević.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.