Milica Todorović: O meni se pišu razne gluposti

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Todorović: O meni se pišu razne gluposti

Milica Todorović je priznala da ima dečka, koreografa Miloša Paunovića rečima:

“Da. Imam dečka. Zaljubljena sam i srećna. Dečko nije iz javnog života i ne želi javno da se eksponira niti ja želim da pričam o svom privatnom životu.”

Nakon objavljivanja snimka iz emisije “Paparazzo lov” pojavilii su se brojni natpisi i netačne informacije, pa se atraktivna pevačica slatko nasmejala i putem društvene mreže Fejsbuk oglasila povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << toga:

“Hahahahaha!!! Ja moram da se oglasim povodom ovih ‘maštovitih’ novinskih naslova jer se slatko ismejah! Drugari, sve ove gluposti što čitate nisu istina… Uživajte”, napisala je kratko i jasno Milica.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.