Milica Pavlović zgrabila Teodosića!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović zgrabila Teodosića!

Srpski košarkaši proslavili su srebrnu medalju na jednom beogradskom splavu, gde je pevala i popularna "Grandova" zvezda Milica Pavlović.

Atraktivna pevačica dovela je atmosferu do usijanja zajedno sa kolegom Darkom Lazićem! Milica je iskoristila i priliku da se slika sa kapitenom, pa je poletela u zagrljaj kapitena košarkaške reprezentacije Srbije.

Osim Teodosića, Pavlovićeva se slikala i sa Vladimirom Štimcem.

Podsetimo, Milica Pavlović je i pre dve godine pevala našim košarkašima kada su osvojili srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovo postaje tradicija: Milica Pavlović zapevala srebrnim momcima, ali jedan zagrljaj rekao je sve... (FOTO)

Izvor: Story, 24.Avg.2016

Sjajnu srebrnu medalju dragi košarkaši proslavljali su na jednom beogradskom splavu, gde je pevala popularna Milica Pavlović. Ona je, inače, i pre dve godine pevala našim košarkašima nakon što su osvojili srebro, na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.