Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2016, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović snimila duet sa Alenom Islamovićem “Još se branim ćutanjem” (video)

Milica Pavlović snimila je duet sa pevačem “Bijelog dugmeta” – Alenom Islamovićem. Nema sumnje da će ova pesma koja nosi naziv “Još se branim ćutanjem” postati pravi hit u klubovima.

Milica i Alen su objavili tizer za duet koji njihovi fanovi čekaju sa nestrpljenjem, a uskoro stiže i pevačicin album.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JOŠ SE BRANIM ĆUTANJEM: Poslušajte deo hita Milice Pavlović koji je snimila sa legendarnim pevačem “Bijelog Dugmeta” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016

Milica Pavlović obradovala je svoje obožavatelje. Ona je na svom Jutjub kanalu objavila tizer spota za njenu novu pesmu "Još se branim ćutanjem" koju je snimila sa legendarnim pevačem grupe "Bijelo Dugme" Alenom Islamovićem...Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" ne krije zadovoljstvo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.