Milica Pavlović prošla pakao na snimanju novog spota

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović prošla pakao na snimanju novog spota

Milica Pavlović nedavno je objavila pesmu ''Još se branim ćutanjem'' koju je snimila u duetu sa Alenom Islamovićem, a uskoro će fanove obradovati i drugim studijskim albumom.

Milica Pavlović oduševila je fanove novom pesmom ''Još se branim ćutanjem'', koju je otpevala u duetu sa Alenom Islamovićem, i za koju je snimila viskobudžetni video spot. Popularna pevačica je otkrila i da je prilikom snimanja spota prošla kroz pravi pakao. - ''“Moram da priznam da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veoma zadovoljna prvim reakcijama publike i što je spot za samo jedan dan zabeležio pola miliona pregleda. To znači da se naš trud isplatio, posebno kad uzmem u obzir da mi je samo snimanje bilo veoma naporno. Tog dana sam imala visoku temperaturu, jedva sam izdržala snimanje do kraja. Ali su svi u ekipi imali razumevanja za mene. Često smo pravili pauze kako bih se malo ugrejala jer mi je stalno bilo hladno, kuvali su mi i čajeve. Ma bili su predivni prema meni i zaista su rezultati sjajni. Prezadovoljna sam kako izgleda spot, a još draže mi je što po komentarima vidim da je publika oduševljena celokupnim projektom. Eto, vredelo je izdržati pakao od snimanja tog dana” - rekla je Milica za telegraf.rs.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.