Milica Pavlović je do današnjeg dana nemilosrdna prema majci! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2022, 20:23

Milica Pavlović je do današnjeg dana nemilosrdna prema majci! (VIDEO)

Milica Pavlović je do današnjeg dana nemilosrdna prema majci! Popularna pevačica javno se odriče majke Mirjane Đorđević, tvrdeći da ju je, kao malu, svojevoljno ostavila u selu Bunibrod, te da su je baba Rada i deda Vladimir s očeve strane odgajili i pružili svu ljubav, te je njih doživljavala kao roditelje i zbog toga ih do smrti poštovala i negovala.

Ekipa Republike posetila je selo majke Milice Pavlović, Mirjane Đorđević, a meštani Grabovnice su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nam ispričali kako pevačica tri decenije ne želi da čuje kroz kakve je muke je ona prolazila zbog ćerke. Komšinica Slavica tvrdi da Mira nikada i nije odlučivala o tome da Milicu ostavi kod babe i dede u Bunibrodu, već ju je primorao Miličin otac Dragoslav i njegovi roditelji Rada i Vladimir.

Popularna pevačica Milica Pavlović javno se odriče majke Mirjane Đorđević, tvrdeći da ju je, kao malu, svojevoljno ostavila u selu Bunibrod, te da su je baba Rada i deda Vladimir s očeve strane odgajili i pružili svu ljubav, te je njih doživljavala kao roditelje i zbog toga ih do smrti poštovala i negovala.

Međutim, Republika od meštana sela Grabovnica kod Leskovca, u kojem danas sama u porodičnoj kući živi Mirjanina sestra bliznakinja Dobrila, a koju svi znaju kao Cocu i gde na odmor nekoliko puta godišnje dolazi Mirjana, kažu da svi znaju da Milica Pavlović ne govori u javnosti istinu o majci.

 Čak ni posle toliko godina bola i patnje Mirjana nema priliku da ćerku uveri u to da je njen brak bio osuđen na propast zbog toga što je nisu prihvatili svekar i svekrva, koji su Milicu još, kao devojčicu, preoteli od majke i odgajali kako su hteli, dok je ona čistila kafane po Švajcarskoj da bi se prehranila - tvrdi Mirina i Cocina prva komšinica Slavica, koja nam je pokazala njihovo imanje i nastavlja:

Meštani Grabovnice i danas žale što je Mira tako loše prošla u životu.

- Plan je bio da otac Dragoslav i majka Mira Milicu dovedu u Švajcarsku kad se malo ustabile, ali razvod, kojem su kumovali Dragoslavovi roditelji i njegova sestra zaposlena u Beogradu kao medicinska sestra, uništio je sve planove. Mirjana i Dragoslav su i otišli iz zemlje jer njegovi nisu prihvatili snajku i stalno su je ogovarali. Dragoslav je, pod uticajem svojih, počeo da zlostavlja i bije Miru i da je strahovito ponižava, te je posle nekoliko godina zlostavljanja usledio razvod - pričaju komšije.

Pevačica je do današnjeg dana nemilosrdna prema majci jer je poverovala u priču očeve familije, koja ju je ubedila da je njena majka loša i da je ostavila svojevoljno i zanemarila je, a prikrivali su od nje da joj je iz Švajcarske slala novac i odeću i pokušavala da je povede sa sobom kad je već bilo kasno. Susedi tvrde da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod babe Rade i dede Vladimira u selu Bunibrod dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj.

- Milicu je majka kasnije ukrala iz škole u Guberevcu i pobegla s njom u Švajcarsku, ali je dete bilo već zadojeno da mrzi majku i patilo je za dedom i babom. Mira se uplašila za dete, s jedne strane, mislila je da će da se razboli, a s druge, pretili su joj i preko ambasade tražili devojčicu, pa je na kraju bila primorana da je vrati, ali se i dan-danas kaje što je tada poklekla pred ucenama pošto kasnije nije mogla nikako više da je uzme nazad - otkrivaju meštani sela Grabovnica.

U Mirinom selu nekoliko njih je navelo da je Milica lepotu nasledila od bake Radmile i mame, ali i da neodoljivo podseća na tetku Cocu. Svi kažu da im je bila poznata Radmilina doživotna patnja za unukom, ali i svih ostalih s majčine strane.

- Milica nikada nije prihvatila kao familiju bilo koga od Đorđevića, ni majku, ni dve njene rođene sestre, ni baku, ni dedu. Jedino je kontaktirala s Jovanom, sestrom od tetke, koja danas ima troje dece, ali ne znam da li su više u kontaktu. Baka Rada je dolazila kod mene i jadala bi mi se koliko im je teško zbog Milice, umrla je pre oko tri godine utučena i žalosna zbog nje jer je ona slušala priču babe i dede po ocu, koja nije bila istinita - priča komšinica Slavica i naglašava:

- Istina je da su ti baba i deda razdvojili Miličine roditelje i napravili situaciju kakva je i danas, da majka od Milice ne dobije nikakvu povratnu reakciju na njene pokušaje da stupe u kontakt. Mira je duša od čoveka, a taj Miličin otac mutava osoba. I da vam kažem najvažnije - Mira ni prvi put nije odlučivala o tome da Milicu ostavi u Bunibrodu, bila je primorana!

Ovim povodom, pokušali su da stupimo u kontakt i sa pevačicom, ali do zaključenja broja ona nije odgovrala na pozive i poruke.

Vikala u autobusu: Nemam majku, ni rodbinu s majčine strane

Komšinica iz sela Miličine majke prepričala nam je i jednu situaciju kada je Milica, kao tinejdžerka, u vranjskom autobusu vikala besna da nema majku.

- Išla je kod oca autobusom u Lucern, a ja kod mog sina s unučicom. Jedna žena koja se tu zadesila rekla je Milici da sam komšinica njene mame u selu, a onda je nastupio cirkus. Počela je da viče: "Ja nemam majku ni rod s majčine strane!" Takav bes i prgavost nisam videla kod mlade osobe i povukla sam se - prisetila se komšinica, dodavši da je Pavlovićeva tada putovala kod oca, kome je skočila u zagrljaj po izlasku iz autobusa oslovivši ga sa "tatice".

Majka joj na Fejsbuku čestitala rođendan

Mira Đorđević je ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

- Srećan rođendan, jedino moje - napisala je Mira uz jednu od fotografija naslednice koju je skinula s interneta.

Maćehu voli najviše na svetu, a majku Miru hoće živu u grob da otera

Dok je pre nekoliko dana Milica basnoslovno skupom žurkom proslavljala 31. rođendan u Beogradu i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu, koju voli najviše na svetu, njena majka Mirjana Mira Đorđević, daleko od nje, ronila je gorke suze po ko zna koji put jer još jednom nije uspela da dopre do ćerke i ispriča joj bolnu istinu, priča druga meštanka koja je insistirala na anonimnosti jer ne želi probleme s Milicom, koja je, kako kaže, ogrezla u mržnji, i dodaje:

- Njena jadna majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. A Milica će majku živu u grob da otera. Tužila je ranije za izdržavanje, a Mira je, sva srećna, odlazila na ta ročišta samo da je se nagleda. To joj je bila jedina prilika gde može izbliza da je vidi. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.