Milica Pavlović iskreno: Volela bih da baka i deka dočekaju praunuče!

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović iskreno: Volela bih da baka i deka dočekaju praunuče!

Milica Pavlović uveliko priprema novi album koji će se pojaviti početkom naredne godine, ali i dodaje da bi volela da njeni baka i deka dočekaju praunuče, odnosno da se ostvari u ulozi majke.

Iako mediji u poslednje vreme pokušavaju da je posvađaju sa mnogim koleginicama, Milica Pavlović ne mari za zlurade natpise po medijima, već radi na svojim novim pesmama i sa nestrpljenjem čeka dan kada će svojim obožavaocima predstaviti novi album. Iako joj na poslovnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << planu cevtaju ruže, mlada pevačica otkrila je u emisiji Premijera, da bi volela da baki i deki podari unuče:

"Neka su oni meni živi i zdravi, pa da dočekaju da vide i praunuče. Eto to mi je želja vezana za njih", rekla je pomalo setno Milica.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.