Milica Pavlović i Sloba Radanović ZAJEDNO: Za javnost imali samo da poruče JEDNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 12:21

Milica Pavlović i Sloba Radanović ZAJEDNO: Za javnost imali samo da poruče JEDNO! (FOTO)

Zagrljeni i nasmejani!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Kristina Kija Kockar ušla u konflikt sa Milicom Pavlović. Problem je nastao jer je Kockareva javno prokomentarisala da joj se ne sviđa Pavlovićeva kao čovek.

- Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek - kratko je istakla Kockareva.

Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da se izvesno vreme u medijima pisalo da njih dve imaju čvrsto prijateljstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a čak su se u jednoj popularnoj TV emisiji i poljubile u usta.

Kao mogućnost za njihovu svađu u medijima se navodi bivši Kijin muž, Sloba Radanović, koji je javno pohvalio Miličin novi album. Nakon toga je pevačica imala izjavu u kojoj se zahvalila Slobi i otkrila da bi mu rado pevala na rođenju sina.

Sada je Milica objavila na svom Instagram profilu fotografiju, za koju mnogi sumnjaju da se neće dopasti Kockarevoj. Ona je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako pozira u Slobinom zagrljaju, pred nastup u klubu u Nemačkoj.

- Hajde da pokidamo - napisala je Milica u opisu zajedničke fotografije.

Nema sumnje da su Milica i Sloba napunili klub do poslednjeg mesta i priredili gostima žurku za pamćenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.