Milica Pavlović UHVAĆENA SA DEČKOM! Sin OVOG SPORTISTE je UKRAO SRCE popularne pevačice! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 00:06

Milica Pavlović UHVAĆENA SA DEČKOM! Sin OVOG SPORTISTE je UKRAO SRCE popularne pevačice! (VIDEO)

Vaterpolista je i na njega žene otkidaju!

Popularna pevačica Milica Pavlović je već deset godina na sceni, a sve vreme je uspešno uspevala da sakrije svoj emotivni život! Sve do sad!

 Milica se uvek trudila da akcenat baci na pesme i svoj rad, a sada je uhvaćena sa dečkom, koji je i te kako poznat javnosti.

Ekipa emisije "Paparaco lov" je uspela Milicu da snimila sa mladim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom čuvenog crnogorskog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Niše Saveljića.

Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

Nikolas je svojevremeno sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, a profesionalno usavršavanje nastavio je na UCLA u Americi.

Objavu dijeli Nicolas Saveljić (@saveljaaa)

Engleski jezik mu nije bio jača strana, ali se uz podršku oca Niše, majke Dijane i sestre Silvane pre pet godina obreo u Los Anđelesu, koji danas naziva svojim drugim domom.

Objavu dijeli Nicolas Saveljić (@saveljaaa)

Žene odavno "otkidaju" na njegov izgled, o čemu se prethodnih godina naširoko pisalo, a na društvenim mrežama je i te kako popularan.

Kako njih dvoje izgledaju zajedno, pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.