Milica Pavlović: Spavala sam sa ženom!?!

Izvor: Poznati.info, 09.Jul.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović: Spavala sam sa ženom!?!

Nakon ovakve tvrdnje mlade pevačice, odmah su počele spekulacije da je naklonjena istom polu, a da ne bismo nagađali šta se tačno tu dogodilo, pozvali smo je za komentar. – Jao, jesam to rekla, ali kroz šalu. Kada smo Boba i ja nastupali u Prilužju, ostali smo da prespavamo kod njega. Tada sam spavala sa njegovom ženom, ali samo u istoj sobi. Naravno da nisam mislila da smo stvarno spavale zajedno, iako se to tako protumačilo. Moram reći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je Bobina supruga divna osoba, lepo me je ugostila i ispričale smo se. Ona je ponosna na uspeh koji je postigao u takmičenju – izjavila je kroz smeh Milica za „Alo!“, a na pitanje da li je Boba pravio problem što će njih dve spavati zajedno, Pavlovićeva je odgovorila: – Naravno da nije pravio nikakav problem. Boba i ja smo dobri drugari, tako da je sa zadovoljstvom prihvatio da ja i njegova supruga spavamo u istoj sobi. Inače mi je veoma drago što su svi finalisti u odličnim odnosima, družimo se i izlazimo zajedno. To je veoma bitno jer uskoro idemo na turneju, provešćemo mesec dana zajedno – kaže mlada pevačica, koja je publiku osvojila izazovnim plesom, pogotovo dok je igrala uz svoju novu pesmu „Tango“.

Milica Pavlović

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Milica Pavlović: Spavala sam sa ženom!

Izvor: Dzungla.org, 09.Jul.2012

Finalistkinja „Zvezda Granda“, otkrila je detalje iz svog intimnog života. Pavlovićeva je u emisiji „Tačno u podne“ voditeljke Ene Popov izjavila da je spavala sa ženom, i to suprugom Slobodana Rakića, takođe finaliste tog muzičkog takmičenja.. . Nakon ovakve tvrdnje mlade pevačice,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.