Milica NAPADALA Jelenu, a onda joj ona ovim rečima ZAPUŠILA USTA! Za sve je kriv Marko Miljković?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica NAPADALA Jelenu, a onda joj ona ovim rečima ZAPUŠILA USTA! Za sve je kriv Marko Miljković?

Ponovo su dovele svoje prijateljstvo u pitanje.

Tokom današnjeg poslepodneva u dvorištu su se okupili Milica Kemez, Jelena Pešić i Bora Santana koji su polemisali oko slatkiša, slaniša i poklona koje su pobednici sinoćne "Zadrugovizije" dobili.

Naime, Milica je prekorila Jelenu što se nije setila da je ponudi cigaretama koje je dobila sinoć od Miljkovića.

- Bila sam u šoku sinoć, jer si celu noć pušila sa Miljkovićem i dobila si kutiju cigareta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ti me nisi ponudila - prekorila je Milica Jelenu.

- Pa ako mi neko da u tom trenutku cigaretu, ja ne mogu da gledam ko je okolo mene i da mu nudi - pravdala se Pešićeva.

Kemezova je prekorila Jelenu rekavši joj da se promenila prema njoj, a onda joj je ona zapušila usta objasnivši joj da je Milica zapravo kriva što je njihov odnos zategnut.

- Milice, vi ste non-stop nadrndani. Ja ne znam kada mogu da ti priđem. Ja hoću da uvek budem uz tebe, ali prosto je teško biti sa osobom koja ne želi da priča sa tobom. Kada bih mogla da snimim kakva si ti kada si besna. Ja tebe volim i najiskrenija moguća sam prema tebi - rekla je Jelena Milici.

- On meni unosi strašnu nervozu. Meni stane knedla i ja ne znam šta da pričam. Ne znam šta da radim. Pre neko veče se mi tuširamo, on stoji i priča sa Ivom, ona gola. Onda on meni kasnije nervozno govori da uđem u kupatilo, priča mi kako sam spora, a ja ne želim da se skidam pred muškarcima - pričala je Milica.

- Vi to morate da presečete, ovo ničemu ne vodi. Oboje ste negativni. Ti si Milice puna nečega posebnog. Oboje grešite - govorila je Pešićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.