Milica Mitrović poslala Mariji Kulić PORUKU! Kristijan izneo sve detalje! Čovek iz PRODUKCIJE odmah reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 14:54

"Milica Mitrović poslala Mariji Kulić PORUKU!" Kristijan izneo sve detalje! Čovek iz PRODUKCIJE odmah reagovao

Miljanina laž navela Golubovića da prekrši pravila!

Kristijan Golubović pokušao je u sinoćnoj emisiji da objasni svoj odnos sa Miljanom Kulić i raskol koji se desio između njih (detaljnije OVDE).

Međutim, "žestoki momak" prekršio je protokol rijaltija "Zadruga" pomenuviši direktorku TV Pinka Milicu Mitrović.

- Velika šefica je poslala poruku njenoj majci: "Kristijan je imao seks sa Miljanom u WC-u". Sad je pitajte da li je to tačno. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je majci njenoj Milica Mitrović poslala poruku - pričao je Golubović voditelju Darku Tanasijeviću.

- Imena ljudi zaposlenih u produkciji ne pominjati - opomenuo je Tanasijević, naglašavajući da se neće dopuštati kršenje protokola rijalitija "Zadruga".

- Patologija! Zamislite tu laž - uzvratio je Kristijan, pa prekinuo da govori na ovu temu.

Detaljnije pogledajte na snimku od 9:00:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.