Milica Kon nakon OPERACIJE TUMORA DOJKE napustila bonicu, pa objavila SREĆNE VESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 15:38

Milica Kon nakon OPERACIJE TUMORA DOJKE napustila bonicu, pa objavila SREĆNE VESTI!

Voditeljka ne može da sakrije sreću!

Voditeljka Milica Kon iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kada jeobjavila da ima tumor dojke, zbog kojeg mora na operaciju.

Naime, Milica je pre nedelju dana operisana, a sada je sa fanovima podelila srećne vesti koje su obradovale sve, jer je objavila da su stigli rezultatiu i da je sve u redu.

- Ljudi! Stigli su mi rezultati i sve je super - rekla je vidno raspoložena Milica.

Inače, Milica se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspešno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je imala u KBC Bežanijska kosa, smogla je snage i podelila sa javnošću ohrabrujuće i srećne vesti.

- Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene - kaže voditeljka i naglašava:

- Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga, rekla je nedavno ona za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.