Milica Glogovac se OPROSTILA od Milovana Glogovca Hvala Vam na svakom blagoslovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 13:53

Milica Glogovac se OPROSTILA od Milovana Glogovca "Hvala Vam na svakom blagoslovu"

Tužno.

Šest godina nakon odlaska najveće glumačke veličine, pre dva dana još jedan tragičan događaj obavio je u crno porodicu Glogovac.

Protojerej-stavrofor Milovan Glogovac, otac našeg proslavljenog glumca Nebojše Glogovca, preminuo je nakon kraće bolesti, a od njega se oprostila i Milica Glogovac.

A post shared by Milica Glogovac (@laperiodistaindependiente)

Naime, Milica Glogovac, supruga pokojnog glumca Nebojše Glogovca, se oprostila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivnom porukom od Milovana Glogovca.

- Hvala Vam na svakom blagoslovu - napisala je Milica. 

Otac Milovan Glogovac radni vek proveo je u Pančevu, a tu će u ponedeljak i biti sahranjen. Prvo se u manastiru Vavedenje u Beogradu u 8 časova služi zaupokojena liturgija, u produžetku opelo, a zatim se kovčeg prenosi u Pančevo.

Opelo i ispraćaj biće održani u Hramu Svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju i počeće u 13 časova. Pre pet godina tu je pokopana i njegova supruga Milena.

Milovan Glogovac je rodom iz Dramiševa, a njegova supruga Milena (devojačko Samardžija) je iz Nevesinja. Posle završene Osnovne škole upisao bogosloviju "Svetog Save" u Beogradu 1962. godine, a 1968. se oženio Milenom. Iza sebe je ostavio ćerku Bojanu.

Srbija Danas/Blic.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.