Milica Dabović priznala za novi SCANDAL!: Moj dečko je mnogo ljubomoran, ume da lupi šakom o sto!

Izvor: Svet, 21.Sep.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Dabović priznala za novi SCANDAL!: Moj dečko je mnogo ljubomoran, ume da lupi šakom o sto!

Ekskluzivno, samo za novi broj najtiražnijeg tabloida SCANDAL!, košarkašica Milica Dabović priznala je da ima probleme sa dečkom jer je mnogo ljubomoran!
Ona, naime, tvrdi da se njih dvoje mnogo vole, ali da ga teško obuzda kada je nepoverljiv!
“Ima ljubomore u našoj vezi, i to sa njegove strane. Uh, baš burno ume da reaguje, samo me o tome ne pitaj, to mu je jedina mana. Teško ga je smiriti kad je ljubomoran, ja tu ne mogu ništa dok on ne iskulira sam sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sobom, pa mu kažem: Ljubavi, nema potrebe za tim jer sam tu gde jesam, sa tobom sam! Samo ti za mene postojiš, ti si ljubav mog života. Zna da plane, ali kod nas je ipak prava ljubav u pitanju! On zna i da udari šakom o sto i da zapreti, pa kaže nemoj to i to”, požalila nam se košarkašica.
Šta Milica kaže o udaji, zašto je dečko još uvek nije zaprosio i kakvu svadbu želi, ali i šta je vezuje za Bobana Rajovića, pročitajte u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg nedeljnika SCANDAL! koji je u prodaji na svim kioscima!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milica Dabović priznala za novi SCANDAL!: Moj dečko je mnogo ljubomoran, ume da lupi šakom o sto!

Izvor: Scandal.rs, 21.Sep.2016

Ekskluzivno, samo za novi broj najtiražnijeg tabloida SCANDAL!, košarkašica Milica Dabović priznala je da ima probleme sa dečkom jer je mnogo ljubomoran!..Ona, naime, tvrdi da se njih dvoje mnogo vole, ali da ga teško obuzda kada je nepoverljiv!..“Ima ljubomore u našoj vezi, i to sa njegove...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.