Milica Dabović otvorila dušu o periodima nemaštine! Opljačkao je bivši...

Izvor: Svet plus, 22.Nov.2020, 11:44

Milica Dabović otvorila dušu o periodima nemaštine! Opljačkao je bivši...

Čuvena košarkašica i samohrana majka Milica Dabović otvorila je dušu o periodima nemaštine, o odgajanju naslednika, manipulacijama i prevarama sa kojima se nosila, ali i o knjigama koje piše. Opljačkao je bivši partner i otac njenog deteta!

Sportistkinja Milica Dabović iza sebe ima tešku prošlost, a bolna tačka joj je i bivši partner Ljubomir Hadžistević, koji joj se, kako tvrdi, lažno predstavljao kao Vuk Roten, biznismen iz Beča.

Sa njim je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dobila sina Stefana, a kroz suze se prisetila svega što je usledilo kada je shvatila da je prevarena.

- Moje veze su bile katastrofalne. Stefanovom ocu sam oprostila odmah, ali sebi ne mogu nikada. Svaki put se rasplačem kada vidim šta sam ja dozvolila i kako sam nasela... On se pojavio s tom savršenom pričom i kada vidim koliki je lažov i manipulator da on mene tako prevari, da je došao u moj stan i ukrao sve ono što Šime nije. Upoznala sam ga mesec dana posle tog raskida, bila sam najranjivija. Verovala sam u bajke da posle kiše greje sunce i da će on biti pravi otac za moje dete. Od svih muškaraca na ovom svetu, izabrala sam najgoreg... Ali eto, ni u jedno trenutku se, hvala bogu, nije ponašao kao otac.

Nadam se da će knjiga koju pišem o privatnom životu izlečiti moje rane jer će Stefan kad poraste moći da pročita ko mu je otac, da mu ja ne pričam kad počne da pita: “Pa gde je moj tata”. Svi očevi šetaju sinove u parkiću u koji idemo, kad vidim ne znam da li da se smejem ili da plačem. Teško mi to pada. Kad odem u zoološki vrt, podignem ga na ramena i osećam se i kao otac i kao majka. To je moja jačina koja me tera da idem napred. Nadam se da će se jednog dana pojaviti neko ko će mu zameniti očevu figuru - priča Milica Dabović.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Milica Dabović: Rasplačem se kad vidim kako sam nasela

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2020

Milica Dabović otvorila je dušu o periodima nemaštine, o odgajanju nasljednika, manipulacijama i prevarama sa kojima se nosila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.