Izvor: CrveniTepih.com, 27.Maj.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić Vukašinović: Saša Popović kasapi pesme kako stigne

Milić Vukašinović (63) konačno se malo opario. Ne samo da je zaradio honorar u Velikim bratu, već su i pevači počeli da kupuju njegove pesme. Taman da poznati kompozitor i pevač plati zaostale račune, napuni frižider i svoju suprugu Suzanu odvede na prvo zajedničko letovanje. - Imam mnogo pesama u šteku, ali džaba kad pevači [...]

Nastavak na CrveniTepih.com...






Povezane vesti

Milić Vukašinović: Saša Popović odbija saradnju sa mnom!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2013, 11:33

Milić Vukašinović ne samo da je zaradio honorar u Velikom Bratu, već su i pevači počeli da kupuju njegove pesme. Taman da poznati kompozitor i pevač plati zaostale račune, napuni frižider i svoju suprugu Suzanu odvede na prvo zajedničko letovanje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrveniTepih.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrveniTepih.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.