Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mili je upao u VELIKE PROBLEME, zamerio se žestokim momcima!

Milutin Radosavljević Mili, bivši učesnik rijaliti programa „Parovi“, pomirio se sa ocem Mihailom Radosavljevićem Rakcem nedugo nakon izlaska iz vile, ali problemi za tu porodicu su tek počeli, budući da je Mili u privatnom razgovoru sa ocem poručio da će se ubiti zbog ogromnih dugova. Kako saznajemo, otac i sin su se našli na ručku The post Mili je upao u VELIKE PROBLEME, zamerio se žestokim momcima! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepomir Bakić brutalno IZVREĐAO NA INSTAGRAMU zadugare

Izvor: Scandal.rs, 31.Avg.2018

Bivši učesnik rijaliti šoua “Farma” pojavio se danas na sistematskom pregledu kako bi podržao svog prijatelja Tihomira Arsića Arsu, koji će učestvovati u rijaliti šouu “Zadruga”. Bakić je pozirao reporeterima, popričao sa nekima od učesnika, saobrao utiske i otišao svojim putem. Ipak,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.