Mili iz Miligrama usred TV emisije za samo jedan minut napravio hit! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mili iz Miligrama usred TV emisije za samo jedan minut napravio hit! VIDEO

Aleksandar Milić Mili, vođa Miligrama, jednog od najboljih bendova u regionu, za samo jedan minut usred TV emisije napravio hit.

Ovo se dogodilo pre nekoliko dana kada je Mili gostovao u najpopularnijoj hrvatskoj show bizz emisiji "Hana i Mladen Show", na Zagrebačkoj Z1 televiziji, koju vode novinarka Hana Tabaković i popularni pjevač Mladen Burnać.  Usred emisije, Mladen je želeo da proveri glasine, kako je Mili ovih godina ponajbolji autor na Balkanu, te ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << iznenadio i pred njega ojednom samo stavio tekst jedne svoje pesme, gurnuo mu gitaru u ruke i rekao: "Ajde da vidimo da li možeš iz prve odmah da napraviš melodiju na ovaj tekst?“. Mili je opravdao svoj ugled, te je bez ikakve pripreme, na licu mesta, iz prve čitajući tekst  ujedno sastavljao melodiju za strofe i refren, te napravio veoma lepu pjesmu.

Na kraju se pesma obojici toliko dopala da palniraju uskoro da je snime za novi CD, ukoliko do njega dođe. Grupa Miligram će nakon Severine i Rozge, ostvariti još jednu zanimljivu saradnju sa nekim hrvatskim izvođačem.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ostavio voditelje bez teksta: Aleksandar Milić Mili u emisiji uradio neverovatnu stvar (FOTO)

Izvor: Story, 07.Jun.2016

Aleksandar Milić Mili, vođa Miligrama, jednog od najboljih bendova u regiji, za samo jedan minut usred tv emisije napravio je hit.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.