Mili U POLICIJI nakon što ga je Marijana prijavila za NASILJE!

Izvor: Svet, 12.Avg.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mili U POLICIJI nakon što ga je Marijana prijavila za NASILJE!

Milutin Radosavljević Mili, učesnik rijalitija “Parovi” i “Snajke”, priveden je juče u policijsku stanicu Zemun, nakon što ga je devojka Marijana Marković, koja je takođe učestvovala u “Parovima”, prijavila da ju je pretukao u hotelu “Jugoslavija”.
Policija i Hitna pomoć su oko 14 sati intervenisali u novobeogradskom hotelu, pošto je devojka prijavila da je pretučena.
– Policiju je pozvala vidno uznemirena devojka koja je rekla da ju je dečko pretukao u hotelskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sobi na Novom Beogradu. Ona je bila usplahirena, ponavljala je da je preplašena i da on lomi hotelski inventar – kaže izvor.

Kada su policajci stigli u hotel “Jugoslavija”, zatekli su učesnika rijaliti programa.
– Devojka koja je prijavila nasilje odmah je odvezena u Urgentni centar na ispitivanja, kako bi se utvrdilo da li ima unutrašnje povrede, pošto na njoj u trenutku kad je došla policija nije bilo vidljivih povreda – objašnjava izvor iz istrage i dodaje da je Mili priveden u policijsku stanicu da bi dao izjavu, nakon čega će biti odlučeno da li će ostati u pritvoru.
Inače, Markovićeva i Radosavljević su u ljubavnoj vezi, koju su započeli u rijalitiju, i to na venčanju Aleksandre Vasiljević i Vuka Đuričića.
SvetSvet
The post Mili U POLICIJI nakon što ga je Marijana prijavila za NASILJE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OVO NIKO NIJE ZASLUŽIO! Nakon Milijevog napada na Marijanu bivši učesnici Parova ZAUZELI STRANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 09:15

Stop nasilju!..Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Milutin Radosavljević Mili priveden je juče u policijsku stanicu Zemun nakon što ga je devojka Marijana Marković prijavila da ju je pretukao u hotelu...Mili je oštro demantovao navode o prebijanju, i otkrio je medijima da uveliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.