OVO NIKO NIJE ZASLUŽIO! Nakon Milijevog napada na Marijanu bivši učesnici Parova ZAUZELI STRANE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE ZASLUŽIO! Nakon Milijevog napada na Marijanu bivši učesnici Parova ZAUZELI STRANE!

Stop nasilju!

Bivši učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Milutin Radosavljević Mili priveden je juče u policijsku stanicu Zemun nakon što ga je devojka Marijana Marković prijavila da ju je pretukao u hotelu.

Mili je oštro demantovao navode o prebijanju, i otkrio je medijima da uveliko priprema veridbu, kao i da se nada pomirenju.

Milijeva bivša devojka podržala je Marijanu! Mirela Lapanović je pre nešto više od godinu dana takođe prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milija da ju je pretukao. Ona se oglasila povodom navodnog prebijanja tako što je Marijani uputila javnu poruku:

- Draga Marijana, ja ti ovim putem neću pisati o tome kakav je bio moj pakao do spasenja. Bez kamera u njegovoj blizini nisi bezbedna, mene je i kad me poveo vani držao čvrsto za ruku i pretio da će mi slomiti vilicu, od straha za moj život, bila sam manja od makovog zrna. Nećemo o tome da me nisi slušala i verovala si njemu i mene nazivala pogrdnim imenima. Čak te je toliko izmanipulisao, pa ste me zajedno uništavali psihički. Sada imaš moju podršku, ja ti verujem, ali te molim da se makneš od njegovih prijatelja, znali su sve i videli modrice na meni, ali nikad javno nisu priznali. Ako ti treba razgovor, tu sam. Čuvaj se i ne hodaj sama gradom. Psihopata mora u zatvor i mora mu se stati na put, a tebi će vreme izlečiti sve rane - glasi njena potresna poruka.

Aleksandra Vasiljević, njihova bivša cimerka iz vile, smatra da Mili mora da je bio pijan ako ju je pretukao, ističući da ona zasigurno ne laže.

- Više verujem Marijani nego Miliju, jer smo svi svedoci kakav je on kada se napije i koliko je tada agresivan. Marijana nije osoba koja bi mogla da uradi nešto zbog čega bi izazvala njega treznog. Sigurno je da je bio pijan i sigurno je da ju je tukao. Uostalom, ne znam zašto je Marijana sa njim, zna da je već pokazao nasilničko lice sa prethodnim devojkama. Jako mi je žao što joj se to dogodilo i budite sigurni da ona ne laže.

Mladen Vuletić je siguran da Marijana ovako nešto nimalo nije zaslužila.

- Ne družim se sa njima, ali šokiran sam time šta se radi. Ako je istina da ju je prebio, mogu samo da kažem da mi je žao i da Marijana to nije zaslužila. Sa druge strane, nije mi jasno da neko nekog prebije i da slobodno šeta ulicom. Mili mi se javio malopre i rekao da je sve okej. Verujte da mi ništa nije jasno.

Aleksandar Požgaj je izričito protiv nasilja:

- Protiv sam nasilja u svakom smislu i ako je to istina, mogu da kažem da mi je jako žao i da niko nije zaslužio da bude žrtva napada bilo koje vrste. Treba pohvatati sve te tuče i optužbe, a trudim se da ne ulazim u tuđe živote, tuče, krevete - izjavio je Aleksandar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

SRBIJA BRUJI O PRIJINOJ TRUDNOĆI - Svi slave RADOSNU VEST, ali njen OTAC...Njegove reči su ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.