Milena ne trči na sto metara, već maraton: Ako se pitate zašto poznatu glumicu ne viđate u poslednje vreme, evo i odgovora

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena ne trči na sto metara, već maraton: Ako se pitate zašto poznatu glumicu ne viđate u poslednje vreme, evo i odgovora

Milena Pavlović postala je zvezda zahvaljujući hit komediji Mi nismo anđeli, ali se uprkos tome već dugo nije pojavila na filmu i gledaoci nisu mogli da je viđaju u umetničkim ostvarenjima na velikom platnu, već samo u pozorištu.

Ona, međutim, ima objašnjene za tu pojavu.

Radila sam dosta u pozorištu, izrodila sam troje dece, tako da ima vremena. Ima glumaca koji kažu da gluma nije trka na 100 metara, nego maraton“, rekla je Milena za “Ekskluziv”.

Marina je udata za glumca Milana Čučilovića, sa kojim ima ćerke Andrijanu i Olgu i sina Vuka, a više o njenom životu pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.