Milena je MANIPULATIVNA i igra se njegovim emocijama Mrđan provalio i raskrinkao Kačavendu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2023, 22:43

"Milena je MANIPULATIVNA i igra se njegovim emocijama" Mrđan provalio i raskrinkao Kačavendu

Teške reči...

Nakon što je Samir Ramović priznao emocije prema Mileni Kačavendi i priznao da su mu momenti provedeni pored nje posebni, mediji su stupili u kontakt s jednim od njegovih najbližih ljudi.

Njegov prijatelj, Mrđan Kovačević otkrio je kako vidi druženje svog prijatelja sa Kačavendom, ali i da li bi voleo da to preraste u nešto više.

- Pažljivo sam saslušao i Samira i Kačavendu. Međutim, pre toga želim, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelj Samirove porodice i njegov naravno, da istaknem da on ima našu punu podršku i istaknem njegovo primereno ponašanje. Stabilan je, interesantan, čovek izuzetnih manira, kulture, dobro vlada situacijama, ne spletkari, jasno svima odgovara i sa njim svi znaju na čemu su. On je pravi umetnik, u skladu sa tim se i ponaša.Ono sto je posebno važno za njega jeste činjenica da njegova misija uspeva boravkom u ''Eliti'' i da su već otvoreni brojni termini njegovog gostovanja u klubovima, nakon izlaska. Raduje i to sto smo dogovorili njegove nastupe u klubovima u Švajcarskoj, Austriji i Nemačkoj, čiji su vlasnici ljudi sa naših prostora. Ne želim otkriti u ovom momentu o kojem se izuzetno popularnom pop-rock pevaču radi, čija je decenijska karijera fascinantna, ali vam mogu saopštiti da će Samir biti poseban gost na njegovom velikom koncetru koji ce se odrzati tokom 2024. godine... Do sada je opravdao očekivanja, ponaša se kao i u realnom zivotu i očekujemo vrhunski plasman - istakao je njegov drug, pa dodao:

- Što se tiče odnosa sa Kačavendom jasno je od samog početka da joj Samir poklanja posebnu pažnju. Ali ono što nije dobro je to sto je Kačavenda kontroverzna ličnost, manipulativna i mislim da se igra sa Samirovim emocijama. Samir je izuzetno častan momak, privržen svojoj porodici i ne bih želeo da ga ona povredi, a čini mi se da se to može desiti. Videćemo u naredom periodu šta će se dešavati - rekao je Samirov prijatelj.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.