Milena Ćeranić divljala zbog bivših: Ne pada mi na pamet da izađem na scenu dok su Nemanja i Miloš u studiju!

Izvor: Svet, 25.Dec.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić divljala zbog bivših: Ne pada mi na pamet da izađem na scenu dok su Nemanja i Miloš u studiju!

Milena Ćeranić napravila je opšti haos na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa, zato što su tu bili njeni bivši momci: pevač Nemanja Stevanović i učesnik “Pinkovih zvezdaMiloš Radovanović.
Naime, kako piše Informer, pevačica nije želela da bude na sceni sa svojim nekadašnjim ljubavnicima, pa je napravila problem organizatorima.
“Ne pada mi na pamet da izađem na scenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dok je Nemanja u studiju. ne mogu da ga gledam. Neću da budem u istom kadru”, bila je izričita Milena, koja se čak požalila i vlasnicima Pinka Željku i Milici Mitrović.
“Neću ni da se obučem dok on ne ode”, vikala je Milena, koju su Mitrovići u jednom momentu uspeli da smire rekavši joj da Nemanja neće još dugo biti u studiju.

Međutim, drama se nastavila kada se na sceni pojavio Miloš Radovanović, sa kojim se, takođe, pevačica nekada zabavljala. Milena je poludela i zahtevala je da mladi pevač odmah siđe sa bine, što je on kategorično odbio, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.
Miloš Radovanović



Milena se posle ovog incidenta nije javljala na telefon, dok je Nemanja izjavio da ga nije uzbudilo što ga je pevačica izbegavala.
“Nisam ni znao da je ona pravila bilo kakav haos. Ja ne bih imao problem da pevam sa njom”, zaključio je pevač.
Izvor: Informer
Foto: Life Content, Print Screen
 
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena Ćeranić zbog Nemanje Stevanovića napravila skandal na snimanju novogodišnjeg programa!

Izvor: Svet plus, 25.Dec.2014

Milena Ćeranić napravila je skandan na snimanju pinkovog novogodišnjeg programa, jer nije htela da se na bini pojavi zajedno sa svojim bivšim dečkom Nemanjom Stevanovićem.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.