Milena Ćeranić: Ne želim da se udam!

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić: Ne želim da se udam!

Milena Ćeranić na snimanju emisije „Ljubavni signali“, na Hepi televiziji

Priznala!

Milena Ćeranić, još jednom je, na snimanju emisije „Ljubavni signali“, na teelviziji Hepi podvukla da joj niko ne može ništa i, šta god da joj se dogodi, ona će se uvek dočekati na noge.

- Ne želim još da se udam – prkosila je astrologu Zlatku Zlatkoviću, koji joj je u emisiji rekao da joj predstoji ljubavni preokret i da će upoznati svoju srdonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dušu, te da joj od septembra sve kreće na bolje i da je njoj ovo godina ljubavi. – Mislim da još ima vremena za to.

Na snimanju emisije „Ljubavni signali“, koju vodi Olja Crnogorac, Milena Ćeranić je pokazala da je dobro raspoložena, šalila se sa momcima koji su pokušali da osvoje devojke u studiju, pevala…

Mada je negirala da želi brak, zvezde su Mileni Ćeranić prevdidele porodicu za dve godine.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena Ćeranić: Ne želim da se udam!

Izvor: Story, 23.Maj.2012

Na snimanju emisije Ljubavni signali na Hepi televiziji izjavila je ne želi da se uda nakon ubeđivanja astrologa da joj predstoji preokret na ljubavnom planu Milena Ćeranić, još jednom je, na snimanju emisije Ljubavni signali, na televiziji Hepi podvukla da joj niko ne može ništa i, šta god da...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.