Izvor: Scandal.rs, 18.Feb.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile je 14 godina stariji od Marte, a evo kako su izgledali na početku veze (foto)

Zajednički nastupi i turneje često znaju da stvore nove ljubavi na estradi. Neke od njih se završe brzo, a neke i ostanu i okončaju se brakom, poput životne priče Mileta Kitića i Marte Savić.

Popularni “Lemi” upoznao je 14 godina mlađu Martu na jednom zajedničkom nastupu, ubrzo su se venčali i dobili ćerku Elenu, koja je takođe postala pevačica ali gaji potpuno drugačiji stil od roditelja..

A ovako su izgledali na početku veze:

A post shared by @foto.nostalgija on Feb 18, 2017 at 6:45am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) MILE KITIĆ JE 14 GODINA STARIJI OD MARTE SAVIĆ: A evo kako su izgledali na početku veze...

Izvor: Kurir, 18.Feb.2017

...Mile je upoznao 14 godina mlađu Martu na jednom zajedničkom nastupu, a ubrzo su se venčali i dobili ćerku Elenu Njihova mezimica je takođe postala pevačica ali preferira drugačiji stil..Pogledajte kako su Mile i Marta izgledali na početku veze:..Bonus video..ELENA KITIĆ PROMENILA IMIDŽ:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.