Izvor: Opera-17.com, 24.Apr.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Kitić: Dragana Mirković laže!

Mesecima unazad Mile Kitić najavljuje svoj koncert za 7.maj u Beogradskoj Areni, a kao mogući gosti koncerta najavljivane su njegove kolege iz Južnog Vetra.Mile je na jučerašnjoj konferenciji za štampu objasnio da je tačna činjenica da je uputio svim kolegama iz Južnog Vetra poziv da mu budu gosti na koncertu, a emant folk pevačice Dragane Mirković da je pozvana da mu bude gost na koncertu, objasnio je sledećim rečima:

Nastavak na Opera-17.com...






Povezane vesti

Mile Kitić: DRAGANA MIRKOVIĆ LAŽE!

Izvor: Press, 23.Apr.2009, 23:37

Folker je juče na konferenciji za medije izrazio žaljenje zbog ovog skandala i istakao da nikad nije lagao. ..- Lično sam pozvao Draganu da mi bude gost kad smo se pre mesec dana sreli u Ljubljani. Njen suprug Toni mi je odgovorio da će doći, a ja sam planirao da je dodatno iznenadim kada...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Opera-17.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Opera-17.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.