Milan Vasić biografija

Izvor: Poznati.info, 09.Okt.2014, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Vasić biografija

Milan Vasić je televizijski, filmski i pozorišni glumac sa velikim brojem rola sa kojima je postao popularan ne samo u Srbiji nego i šire. Najpoznatija rola bila je ona u filmu Ljubiše Samardžića „Konji vrani“, a posle toga i u seriji „Ono naše što nekad bejaše“.

Milan Vasić je rođen 31. januara 1979. godine u malom selu Ropotovo kod Kosovske Kamenice. U Prištini je upisao Pozorišnu akademiju kod profesora Svetozara Rapajića, ali diplomirao je u mestu Vranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na jugu Srbije.

Pre nego što je počeo da se dokazuje kao glumac Milan je neko vreme trenirao rukomet. Ali sport nije bio jedini hobi jer je Milan 5 godina igrao za folklorni ansambl. Kako je gluma ipak njegova najveća ljubav, ubrzo nakon plesanja za ansambl počeo je da glumi.

Iako je film „Konji vrani“ označio početak velike glumačke karijere, najveću popularnost stekao je u seriji „Jesen stiže Dunjo moja.“ Godina 2005 bila je važna za karijeru Milana Vasića jer ga je tada dnevni list „Politika“ predstavio za ličnost koja je obeležila istu godinu.

Milan se osim kao odličan glumac dokazao i kao pevač, pa tako zna u skoro svakoj emisiji gde gostuje da otpeva koju pesmu. Projekti u kojima je glumio su: „Miris kiše na Balkanu“, „Nesporazum“, „Bledi mesec Sava Lađarski“…

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.