Milan Topalović Topalko udao ćerku Helenu!

Izvor: Svet plus, 17.Sep.2021, 09:47

Milan Topalović Topalko udao ćerku Helenu!

Milan Topalović Topalko udao ćerku Helenu! Njegova naslednica izgovorila je sudbonosno "da" emotivnom partneru koji ju je pre nekoliko dana zaprosio.

Helena Topalović udala se u krugu najbližih, što nam je potvrdio i njen otac.

- Tako je, Helena se udala. Hvala na čestitkama - rekao je Topalko za Telegraf Jetset.

-  To je privatna stvar, mi to radimo u krugu naše porodice i familije, nismo hteli da zvonimo na sva zvona - dodao je pevač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Helena se udala za bivšeg partnera voditeljke Jelene Dimitrijević, sa kojom on ima dete.

Podsetimo, on ju je pre nekoliko dana zaprosio u hotelskoj sobi u Šapaniji, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.

Helena i njen partner prošle godine uslikani su na aerodromu kada su nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd, a do tada je Topalkova naslednica svog izabranika krila kao zmija noge.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.