Milan Mitrović video teško povređenog pevača! Oglasio se potresnom porukom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Mitrović video teško povređenog pevača! Oglasio se potresnom porukom!

Pevač je teško povređen prilikom saobraćajne nesreće.

Darko Lazić zadobio je teške telesne povrede kada je automobilom sleteo s lokalnog puta nedaleko od Pećinaca, u momentu dok se kretao prema kući svojih roditelja u Brestaču.

Kako "Espreso" portal prenosi pevač Milan Mitrović je posetio kolegu i prijatelja u bolnici:

- On je stabilno, dosta je povređen. Lekari su nam rekli da je u stabilnom stanju, ali da neće raditi nikakve operacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok se još ne stabilizuje i dok ne odrade još pregleda i ispitivanja. On je na aparatima, u šok sobi. Uspavali su ga. Nemam informaciju da je bila bilo kakva operacija, ali znam da su mu stabilizovali taj prelom što je imao na nozi. Ujutru će ga pregledati vizita, pa će se saznati - izjavio je Milan.

Pogledajte rezultate

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.