Milan Mitrović u ratu protiv bacila: Samo beli luk, rakijica i slaninica!

Izvor: Svet, 16.Feb.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Mitrović u ratu protiv bacila: Samo beli luk, rakijica i slaninica!

Vreme je prehlada i virusa, a mladi pevač Milan Mitrović obukao je beli mantil i na trenutak se našao u ulozi doktora, a sve za potrebe snimanja jedne emisije. Kako se mladi pevač bori sa prehladama i koje lekove koristi, otkriva u “Grand Njuz-u”.
“Rakijica, beli luk i slaninica, tu nema greške”, izjavio je Milan koji je dodao da retko koristi lekove i da uvek pribegava narodnim metodama lečenja.
Kao mali nije bio bolešljiv, ali se seća da je jednom zaglavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i na bolničkom lečenju.
“Jednom sam samo bio u bolnici, imao sam osamnaest godina, bio sam u bolnici oko pet dana. Tada sam trenirao, pao mi je imunitet, dobio sam i neku alergiju. Znam samo da nisam smeo da jedem ništa osim vode i kifle bez ičega”, završio je šarmantni pevač koji uskoro priprema novi album.
Tekst: Jasmina Jovičić
Foto: Printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.