Milan Milošević u BELOJ KUĆI: Na mrežama nastalo ODUŠEVLJENJE kad su ga ugledali - Prvo mahnuo u kameru

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 16:38

Milan Milošević u BELOJ KUĆI: Na mrežama nastalo ODUŠEVLJENJE kad su ga ugledali - Prvo mahnuo u kameru

I sam je počeo da evocira uspomene.

Sada je već uveliko poznato da je Milan Milošević u nikad boljim odnosima sa porodicom Mitrović, te da je na pomolu i njihova obnova saradnje.

Jedan od omiljenijih voditelja "Zadruge" i TV lice koje je izmamljivalo osmehe milionima gledalaca, ponovo golica maštu otkako je potvrđeno da se vraća u svoju ulogu voditelja emisije "Pretres nedelje".

Milan je sada na svom Instagram profilu podelio snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Bele kuće od pre nekoliko godina kada je žario i palio rijaliti scenom.

Ovim je još jednom najavio svoj očekivani povratak uz natpis "Konačno će opet da gori Balkan".

Ne sumnjamo da će sve biti kao nekada, pa i gledanije, a da će pregledi i gledanost rijalitija "RElita" biti nikada veća. Jedva čekamo!

Šta je Milan Milošević u emisiji "Sa Ivanom" otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima "Elite" saznajte

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.