Milan Milošević se TOPI KAO SLADOLED! Isplivala fotografija STRASNOG POLJUPCA: Evo u čijem je voditelj zagrljaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 22:59

Milan Milošević se TOPI KAO SLADOLED! Isplivala fotografija STRASNOG POLJUPCA: Evo u čijem je voditelj zagrljaju

Mnogi su mu pozavideli!

Taki Marinković, otac Maje Marinković, poznat je kao neko ko voli da uživa i troši novac. On je rešio da u jednom prestižnom hotelu proslavi rođendan u društvu prijatelja i saradnika sa estrade. Kako saznaje portal Republika, Taki je za ovaj rođendan izdvojio 5.000 evra.

Marinković je otišao specijalno u Novi Sad, kako bi po meri dobio skupoceno odelo, za koje je izdvojio 30.000 dinara. Za svoj rođendan pozvao je preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 60 poznatih ličnosti, među kojima su voditelji Pinka, starlete sa kojima je potpisao ugovore, ali i mnogi drugi.

Među mnogobrojnim fotografijama koje su preplavile mreže, izvojila se jedna na kojoj se može videti poznati voditelj, Milan Milošević.

Javnosti je poznato da se Taki i Milan druže, ali nije poznato da Milošević ima slabost na lepe žene. Na pomenutoj fotografiji može se primetiti voditelj u strasnom zagrljaju sa Jelenom Jovičić. Jelena, inače, caruje drušvenim mrežama, a njeno telo žudnja je mnogih.

Milan se u jednom momentu sasvim opustio i prepustio sočnom poljupcu lepe Jelenu, što su zabeležile i kamere.

Detalje gala proslave pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.