Milan Milošević progovorio o POVRATKU NA PINK i voditeljima Elite: Namerno mi je podmetnuto, dobijao sam dezinformacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 21:21

Milan Milošević progovorio o POVRATKU NA PINK i voditeljima Elite: "Namerno mi je podmetnuto, dobijao sam dezinformacije"

Otvorio dušu o gorućim temama.

Voditeljka Ivana Stojanović je u emisiji "Sa Ivanom" u video produkciji portala Srbija Danas ugostila Milana Miloševića. On je obeležio rijaliti program "Zadruga" i mnogima prvo padne na pamet njegovo ime kad se pomene ovaj TV format. Milan Milošević je osvojio srca publike svojim načinom vođenja emisije.

Milošević je u emisiji izneo svoje mišljenje o voditeljima "Elite" i otkrio je sve o svom otkazu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogi bi ponovo voleli da ga vide na vratima Bele kuće, a Milan je sada otkrio da li je moguće da ponovo postane deo voditeljskog tima rijalitija i da li planira da se vrati na Pink televiziju.

- Ja sam već pričao u intervjuima da je sve moguće u šoubiznisu. Šoubiz je u celom svetu nepredvidiv. Sve je moguće, ne zna se šta će biti sutra. Sve zavisi da li će se složiti sve kockice. Što se mene tiče, imam osećaj kao da nikad nisam ni otišao iz Bele kuće - rekao je Milan, a zatim je otkrio da li je dobio ponudu od čelnika Pinka za povratak:

- Ne. Niti sam dobio neku ponudu, niti imam kontakt sa njima - rekao je Milan Milošević.

Milan se osvrnuo na to da li bi pristao da uđe u rijaliti kao učesnik.

- Ja mislim da bih se tu tek sad sa ovim mozgom snašao. Međutim, nije to više za mene. Mnogo je vremena prošlo i toliko toga se dešavalo i u mom privatnom životu i u karijeri i mislim da ne bih svojoj majci tako nešto priredio sada. Mislim da je jako slaba da bi gledala bilo koju lošu ili rizičnu situaciju u kojoj se nalazim, što je sasvim normalno u projektu gde je glavni akcenat na ljudskim odnosima. Bilo bi svađa i svega, ona to ne bi mogla da podnese. Ne bih želeo da joj priuštim u 78. godini da se stresira i nervira - iskreno je rekao Milan.

Voditelj je otkrio da li više voli ulogu voditelja ili rijaliti učesnika.

- Naravno da mi je bliže da budem TV voditelj. To je ono što sam želeo i što sam postigao ulaskom u prvu sezonu Zadruge. To mi je bio cilj i televizija Pink mi ga je omogućila. Ja sam očigledno ispunio njihova očekivanja, čim sam toliko godina bio na tom mestu. To je nešto što sam oduvek želeo. Pre nego što sam počeo da se bavim novinarstvom, radio sam kao voditelj na televiziji "Jesenjin" u Novom Sadu. Međutim, tada finansijski deo nije bio zadovoljavajuć i nisam mogao da priuštim sebi sve. Nije bio neki novac u pitanju, pa sam morao da napustim taj posao, ali televizija je moja ljubav - rekao je Milan Milošević i otkrio zašto je odlučio da da otkaz na Pinku. 

- Mislim da je došlo do prezasićenja i nesuglasica koje su mogle da se reše. Međutim, previše sam brzo odreagovao. Da li sam se pokajao, da li nisam? Menja se u glavi razmišljanje što se tiče toga. To je bila moja odluka, ne mogu da gazim sam po sebi, po njima nikad neću - rekao je Milan u emisiji "Sa Ivanom".

Jednom prilikom je Milošević izjavio da je voditeljima Pinka bilo zabranjeno da komuniciraju sa njim nakon otkaza, a sada je sa ove vremenske distance otkrio šta misli zašto se to dogodilo.

- Kada bih krenuo da pričam na tu temu, morao bih da se bavim imenima nekih ljudi. Ja sam dobijao neke loše informacije. Sada mogu ekskluzivno da ti kažem da su sve bile dezinformacije. Ja sam proverio mnogo stvari koje su meni namerno bile podmetnute. Kao da je neko namerno želeo da me zavadi sa njima i u tome nije uspeo. Ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekao za čelnike Pinka. Pokušali su na sve moguće načine i uspeli su u tom nekom delu jer ja nemam komunikaciju ni sa jednim voditeljem otkako sam otišao iz Zadruge. Što nije ni neophodno jer ja nikada nisam imao dodirnih tačaka sa njima. Ja sam radio svoje emisije. Nisam radio ni u studiju sa Dušicom, niti sa Darkom na portalu i u emisijama. Naravno da poštujem njihov rad i sve što rade, kao što su oni poštovali moj - rekao je Milan i osvrnuo se na to kome je smetao na Pinku da bi mu "podmetao nogu":

-  Nisam nikome smetao. Naravno da je svima dobro došlo da dobije svojih pet minuta, kao što bih i ja možda iskoristio. Ukazalo se još jedno slobodno radno mesto i neki ljudi su malo više došli u opticaj i žižu interesovanja i mogli su da se pokažu tu, kao što jesu ili nisu, neću da ulazim u to. Rade svoj posao. Svaki voditelj na televiziji Pink je za sebe poseban i drugačiji. Nisam ja nikome smetao jer sam sam otišao sa televizije Pink. Samo sam naveo da su kasnije neke priče dolazile do mene koje su mene mnogo povređivale i iritirale. Što se pokazalo kasnije da je apsolutna laž i da je neko imao lošu nameru što se tiče mene - iskreno je rekao Milan.

Šuškalo se da je ime Milana Miloševića bilo zabranjeno u Beloj kući nakon njegovog odlaska sa Pinka, a on je sada prokomentarisao ove navode.

- To su pričali učesnici Zadruge. Postoje snimci za to. Sećaš se da su neki ustajali i uživo u programu govorili: "Onaj voditelj čije ime ne smemo da pomenemo". Očigledno je to bilo tako. Ne znam ko je njima zabranio. Mada, učesnici često umeju među sobom da iznose lažne informacije i da im bude interesantno da gledaju dok se drugi blamiraju, tako sam i ja radio. 

Milan je otkrio šta misli o voditeljskom sastavu u "Eliti".

- Odlični su. Ćim fuknkcionišu, odlični su. Dušica je glavna u studiju. Ona dominira u tom studiju već godinama. Unutra su Darko, koji je već bio pre mene tamo, Šopićka koja veoma dobro radi svoj posao. Maša je nova stigla, ali sam nju slabo mogao da gledam jer ona radi preko dana. Ana Radulović mi je preslatka. Oni se dobro slažu, vidim i po Instagramu, po storijima, svi se međusobno druže. Pretpotavljam da je to jako dobra ekipa - rekao je Milan Milošević.

Milošević je dao svoje mišljenje o tome koja uloga bolje "leži" Ivani Šopić, da li voditeljke ili rijaliti učesnice:

- Ja volim Šopićku kao rijaliti učesnicu. Ona mi je bila najjači rijaliti učesnik. Što ne znači da je manje dobra i zanimljiva kao voditelj. Ako moram da biram, kao učesnik je bila zakon. Ne može ona da priča sad na isti način kao što je pričala kao učesnik Zadruge. To je ono što su verovatno gledaoci očekivali od nje kad je došla da radi kao voditelj. Ali super ona to radi, nekad pusti "ono njeno" i setiš se da je to Šopićka iz Zadruge 3 - rekao je Milan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.