Milan Milošević progovorio o Janjuševom POVRATKU u Elitu - Ovo su ZVANIČNE informacije do kojih se došlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 11:15

Milan Milošević progovorio o Janjuševom POVRATKU u "Elitu" - Ovo su ZVANIČNE informacije do kojih se došlo

Milan Milošević je sinoć za vreme emsije koja se emitovala uživo spomenuo Marka Janjuševića Janjuša kako bi smirio situaciju između Uroša i Aneli.

Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" zbog smrti brata Mihaila Janjuševića, a Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati.

Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ne oseća dobro.

U međuvremenu Aneli ne prestaje da pati za njim, jer su se bez objašnjenja razdvojili u jeku ljubavi, ali ona sve vreme predoseća da se dogodilo nešto posle čega više ništa neće biti isto.

Aneli se za vreme emisije svađala sa Urošem Stanićem, a Milan Milošević je pokušao da im pomogne da pronađu zajednički jezik i smire tenziju koja se napravila između njih, pa priznao da je očekivao da će tokom Janjuševog trenutnog odsustva iz rijalitija njih dvoje biti još bliži, nego što su bili ranije.

- Mislio sam da će to što je Janjuš odsutan, trenutno, mislio sam da će to da vas zbliži - rekao je Milan, a zbog ovoga mnogi su shvatili da još uvek nije doneta odluka da se Janjuš više nikad ne vrati u rijaliti takmičenje.

Produkcija televizije Pink zvanično nije potvrdila da se Janjuš vraća, niti se on povodom toga oglašavao, tako da će se u narednom periodu videti da li će neko dati zvaničnu izjavu ili će se Marko vratiti u "Elitu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbiija danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VODITELJ SPOMENUO JANJUŠEV POVRATAK U ELITU Zavladao muk, učesnici rijalitija i dalje ne znaju kakva tragedija je zadesila Marka Janjuševića

Izvor: Blic, 11.Jan.2024

Još uvek je neizvesno da li će se Marko Janjušević vratiti u "Elitu", a sinoć je voditelj Milan Milošević jednom rečenicom izazvao sumnju da će se Janjuš vratiti u rijaliti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.