Milan Milošević ostao zatečen: Anđela Šparavalo otkrila detalje TAJNOG RAZGOVORA sa Bojanom Pavlović

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 00:48

Milan Milošević ostao zatečen: Anđela Šparavalo otkrila detalje TAJNOG RAZGOVORA sa Bojanom Pavlović

Sve je priznala!
Kraj današnje emisije "Gledanje snimaka" obeležio je govor Anđele Šparavalo. Ona je odlučila da iznese sve detalje tajnih razgovora sa Bojanom Pavlović i priznanjima emocija ispod jorgana, koja su po njenom priči bila bez bubica, pa kamera nije mogla da snimi ton tih razgovora.
Iako je Anđela sve ubeđivala da je od Bojane dobila emotivno priznanje, Pavlovićeva je pobesnela i tvrdila da njena bivša devojka laže.
- Pod pokrivačem sam je pitala da li me voli, ona mi je napisala na ruku da, ja nemam potrebe da lažem. Ja se nadam da postoje snimci šta ja pričam, ja sam njoj rekla da ja nju ne volim nego je obožavam, ali da ona kaže da ona mene ne voli, ja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.