Milan Milošević UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA, tiče se Dalile! Saznala šta se dešava izvan Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 17:41

Milan Milošević UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA, tiče se Dalile! Saznala šta se dešava izvan Zadruge

Pokušala da se opravda!

U nedelju je održana gala svadba u "Zadruzi", a mladenci su bili Dalila Dragojević i Filip Car, kao i Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić. Novopečeni bračni parovi su kao poklon od Velikog šefa dobili prvu bračnu noć u jednom od hotela u prestonici.

Dalila i Car su po izlasku iz hotela ukrali peškire i bademantile koji su bili predviđeni da ih koriste dok su u apartmanu.

Milan Milošević je spomenuo Dalili krađu i na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << taj način je ona saznala da u spoljnom svetu postoji klip i da su gledaoci upućeni u to šta je iznela iz hotela. Dalila je u razgovoru sa Carem komentarisala ovu situaciju.

- Kaže Milan "sve si im uzela i bademantile i peškire, makar nekad ljude pozdravi u lajvu i zahvali im se". Ajde peškiri kao da su ne znam ti ni ja šta. Znaš ono kad smo se sprdali i kad sam ja rekla da ponesemo trosed. Ja kad odem u hotel, ja one male šampone skupljam. Meni to bude ono sa putovanja da znam u kom hotelu sam bila - pokušala je da se opravda Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.