Milan Milošević POBESNEO zbog izbora potrčka - Voditelj se POSAVAĐAO sa zadrugarom: Nemaš petlju nikome ništa da kažeš

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 08:39

Milan Milošević POBESNEO zbog izbora potrčka - Voditelj se POSAVAĐAO sa zadrugarom: "Nemaš petlju nikome ništa da kažeš"

Vođa je išao linijom manjeg otpora.
Nikola Lakić je sinoć kao ovonedeljni vođa imao zadatak da imenuje potrčke. Iako su svi očekivali da će u izolaciju poslati bivše partnere Stanisava Krofaka i Mionu Jovanović kako bi rešili neraščišćene račune, on to nije uradio.
Voditelj Milan Milošević se iznervirao kada je vođa saopštio svoju odluku, pa mu je u lice rekao šta misli o ovom njegovom potezu.
- E ovako, neka ustanu Maja i Stanislav, nek ustanu Majčica i Anđela, Darijan i Sneža. Mnogi su dolazili kod mene i komentarisali šta treba da uradim, tako da ja neću. Moji potrčci su Sneža i Darijan - rekao je Nikola Lakić.
- Ovo je samo još jedan dokaz koliko se plašite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.