Miki Đuričić RAZOTKRIO kako izgleda ŠABLON biranja POBEDNIKA u rijalitiju - Svako ima svoju ULOGU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 07:46

Miki Đuričić RAZOTKRIO kako izgleda ŠABLON biranja POBEDNIKA u rijalitiju - Svako ima svoju ULOGU?

Miki Điričić gostovao je u emisiji Osmana Karića i tom prilikom govorio o svim aktuelnim dešavanjima u "Eliti". Otkrio je kako funkcioniše izbor pobednika rijalitija, ali i koja je uloga svakog učesnika.

Miroslav Miki Đuričić bio je gost u emisiji Osmana Karića na Tik Toku.

On je govorio o aktuelnim dešavanjima u "Eliti", ali i o šablonu po kojem se biraju pobednici rijalitija. 

- Treba da počnem da radim u "Eliti", imaću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo drugačiju ulogu nije to baš klasičan voditelj, ja ću biti ravnopravan sa njima - započeo je Miki.

- U rijalitiju imaš ove komentatore i imaš ove što su tu da bi ispali, kada bi svakome dao prostora ne bi se znalo ni ko pije ni ko plaća - rekao je Đuričić.

- Svako od njih ima pola sata da da, kvalitetnog razgovora ili ogovaranja. Zanimljivo je sada to što se dešava oko naše prijateljice Matore. Ja sam bio pozvan na svadbu, ali nisam bio. Žao mi je Matore jer je emotivni invalid. Neću da se mešam više. Ona je dozvolila da nju pre**be neka devojčica. To u startu nije bilo dobro - dodao je Miki.

Kada je Osman spomenuo da je red da uđe u "Elitu" i pobedi on je na to rekao:

- Retko ko u ljudskoj civilizaciji je tako, ali retko ko evo Nadica je primer, da pobede normalni u tom rijalitiju, a da nije neka čudna priča. Nisam ni ja neki primer pošto sam radio svašta - rekao je Miki.

Kakva će Mikijeva uloga u rijalitiju biti, ostaje da sačekamo i saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.