Mik Džeger smuvao i Anđelinu Džoli

Izvor: Poznati.info, 16.Jul.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mik Džeger smuvao i Anđelinu Džoli

LOS ANĐELES - Tokom poslednjih nekoliko dana delovi biografije “Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger” Kristofera Andersena o Miku Džegeru počeli su cure u javnost. Pošto je ispričana priča o ljubavnoj aferi sa Karlom Bruni, suprugom bivšeg francuskog predsednika Nikola Sarkozija, biografija otkriva kako je Mik imao aferu dugu dve godine sa Anđelinom Džoli!

Dok je bio u braku sa Džeri Hol i afere sa Karlom, Mik je na snimanju spota za pesmu “Anybody Seen >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << My Baby” upoznao mladu glumicu koja ga je privukla svojom mračnom stranom i pomalo nepredvidivom ličnošću. Posebno je bio zaluđen njenim punim usnama.

Neprestano ju je zvao sve dok pristala da se nađe s njim na Floridi. Doslovno je plakao i molio da se vide sve dok nije pristala. Zanimljivo je i da je molio Džolijevu da mu se pridruži na turneji po Brazilu kad je taj poziv prekinula njegova supruga Džeri da mu saopšti da mu je rodila četvrto dijete, sina Gabrijela.

Ipak, nisu sve Džegerove ljubavnice bile manekenke i glumice. Pevač je bio u strastvenoj vezi i sa jednom dadiljom Klarom Hausmen. Aferu su ona i Mik počeli kad je roker posle tuširanja iz kupatila izašao go samo da bi je pozdravio.

“Ljubili smo se strastveno, a onda i vodili ljubav. Na kraju me je poljubio u nos i rekao: OK, dušo”, ispričala je dadilja.

On je poput seks vampira

“On je poput seks vampira jer se zbog seksa s mladim i zgodnim devojkama oseća mlađe i bolje, a to mu i daje njegovu neverojatnu energiju”, zaključila je seks terapeut.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mik Džeger dve godine varao suprugu sa Anđelinom Džoli

Izvor: Story, 16.Jul.2012

Zvezda Rolling Stonesa Anđelinu je upoznao tokom snimanja spota za pesmu Anybody Seen My Baby u kom je glumila striptizetu...mick jagger, foto Profimedia

Nastavak na Story...

Mik Džeger bio dve godine u vez sa Anđom

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jul.2012

Pevač Rolingstonsa Mik Džeger upoznao je fatalnu glumicu Anđelinu Džoli na snimanju spota 'Anybody Seen My Baby' i varnice su odmah sevnule ..Anđelina je u spotu glumila striptizetu, a Mik je svojevremeno izjavio da ga Anđelina pomlao plaši jer je osećao snažnu privlačnost prema njoj. Priča...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.