Mića otkrio šta ZAISTA misli o misici: Jovana je TVRDOGLAVA I VOLI DA LAŽE A onda se dotakao njenih momaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 23:54

Mića otkrio šta ZAISTA misli o misici: "Jovana je TVRDOGLAVA I VOLI DA LAŽE" A onda se dotakao njenih momaka!

Analizirao je i njene odnose sa Karićem!

Lepi Mića i Miljana Kulić su večeras gosti u emisiji "Narod pita", a jedan od gledalaca koji se javio poželeo je da ih pozdravi, ali i da ih pita nešto.

- Pozdrav veliki za Lepog Miću i Miljanu, koja je strašan šoumen, svaka čast za sve što je preživela i uradila za 4 sezone Zadruge. Mićo, objasni mi Jovanu - rekao je gledalac.

- Jovana misica je neko ko je ušao u Zadrugu kao prelepa devojka, divne prošlosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sadašanjosti. Ona je pričala samo o svojoj vezi, ja sam joj rekao: "Jovana, ne postoji osoba koja je imala samo jednu osobu i ušla u brak". Imala je pritisak od Tomovića, koji joj je vezu unakazio. Onda od Anđela te poglede. Ja sam bio uz nju, branio sam je, pričao da je moralna devojka... Onda je ušla u problem sama sa sobom. Kada je ušla u vezu sa Stefanom, rekao sam Stefanu da će nekad da se poklopi ono što joj on zamera sa onim što joj drugi, to se i desilo. Ispostavilo se da je bilo flerta sa Anđelom, a to ju je prvi Stefan optužio. Čitala je Tomovića pisma. Neke stvari su tu prisutne. Kada smo se mi bavili tim stvarima, ona se paraleno gledala sa Anđelom kako bi odbila Tomovića. Ti pogledi, za mene su smešni, devojka ništa nije uradila. Stefan joj je rekao mnogo ružnih stvari da bi joj dokazao šta je video, onda je nastao frontalni napad. Ja sam je jedini branio! Stefan nije mogao da shvati jednu stvar. On nikada nije dobio lošu stvar, nego ona, ali je on ispao loš braneći njihovu vezu, a on je potegao celu istragu protiv nje. Stefan je ulazio iz greške u grešku jer mu je ona sve to nesvesno uradila. To ga je koštalo raznih stvari, ja znam da on ne misli tako, ali ona ga je dovela do takve situacije. Da li je moguće da devojka na milion pitanja kaže ne? Samo da je rekla da za nešto. Da, flertovala sa Anđelom, ali ni sa kim nisam bila... Sad su zajedno, želim im svu sreću. Ona je tu za njega, on za nju, borili su se, ali ga je ona dovodila do tih nekih stanja. Trebalo je da shvati kakva je njegova karaktersna osobima, ali ona je takva, preke naravi, tvrdoglava je i voli da laže, neke stvari je zaista lagala - istakao je Mića.

- A šta je njoj Tomović uradio? - pitao je Boris.

- Ništa. On je namazan, lukav, zna kako da priđe. On je urnisao njenu vezu. Ona jeste koketirala i flertovala... Ko zna da li bi možda bila sa njim da nije ušao Anđelo. Sa svima je imala priču, ali znala je šta sme, a šta ne sme. Ali činjenica je da ništa nije uradila. Tomović je jako radio stvari inteligentno, ona nije mogla da se odupre ili nije htela, ili nema mozak i snagu. Mislim ipak da nije htela. Jovana bi možda ušla u vezu sa njim, ali je verovatno znala kako će da prođe. Setimo se njegove veze sa Paulom. Ušli, pa odjednom kao, smeš pet cigareta dnevno itd... - istakla je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.