Mića i Marina ponovo u sukobu, pevač otkrio: Ti si bivša narkomanka! (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jun.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mića i Marina ponovo u sukobu, pevač otkrio: Ti si bivša narkomanka! (video)

Marina Perazić i Lepi Mića imali su jutros veliki konflikt, a onda je usledio još jedan.

Naime, za vreme sastanka Mića je ponovo nasrnuo na Marinu.

“Ja samo želim da objasnim da sam ja Srbin , ali da ne mrzim nijedan drugi narod”, rekao je Mića.

Marina je krenula da mu odgovara, ali je pevač skočio i krenuo ponovo da juri Marinu, ovoga puta oko stola u trpezariji. Pošto je nije stigao krenuo je da je vređa.

“Je*em >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ti oca, i majku i sve. Ti si bivša narkomanka. Lažove jedan, još jednom mi stavi u usta ono što nisam rekao videćeš kako ćeš se provesti”, zapretio joj je Mića, a kada je video da ne može da je isprovocira počeo je da je pljuje.

Marina se zgrozila, ali nije dala na sebe.

“Ma ti si bre čovek koji nema meru i pljuje samo, i samo to zna”, dodala je Perazićeva, a onda je krenulo novo vređanje.

Pogledajte:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Mića i Marina ponovo u sukobu, pevač otkrio: Ti si bivša narkomanka! (video)

Izvor: Svet, 13.Jun.2016

Marina Perazić i Lepi Mića imali su jutros veliki konflikt, a onda je usledio još jedan.. Naime, za vreme sastanka Mića je ponovo nasrnuo na Marinu.. “Ja samo želim da objasnim da sam ja Srbin , ali da ne mrzim nijedan drugi narod”, rekao je Mića.. Marina je krenula da mu odgovara, ali je pevač...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.