Mia za SCANDAL!: Ja sam žena u godinama, imam problem sa kilogramima

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia za SCANDAL!: Ja sam žena u godinama, imam problem sa kilogramima

Mia Borisavljević je opet brineta! Ona je pre nekoliko dana potamnela svoju kosu i vratila se na staro i o svemu priča za SCANDAL!:
“Ovako treba da izgledam. Ono su bili izleti u plavo”, objašnjava ona za SCANDAL!.
Jedan od naših čitalaca nam je poslao fotografiju na kojoj se po njegovim rečima u uglu vidi Mia kako se ljubi sa nekim dečkom.
“Nisam se ljubila… Ja se ne sećam, moram da vidim sliku (smeh)… Da, ja se ljubim po ćoškovima”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla je pevačica uz osmeh.
Pitali smo je i kako nema problema sa kilogramima.
“Ko kaže da nemam?! Sakrila sam sve što treba. Trudim se i više treniram. Ne mogu da jedem šta hoću, ja sam žena u godinama”, priča Mia za SCANDAL! i dodaje da nema dečka!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mia za SCANDAL!: Ja sam žena u godinama, imam problem sa kilogramima

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Mia Borisavljević je opet brineta! Ona je pre nekoliko dana potamnela svoju kosu i vratila se na staro i o svemu priča za SCANDAL!:..“Ovako treba da izgledam. Ono su bili izleti u plavo”, objašnjava ona za SCANDAL!...Jedan od naših čitalaca nam je poslao fotografiju na kojoj se po njegovim rečima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.