Mia Borisavljević priznala da joj je potreban dečko!

Izvor: Svet plus, 07.Sep.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević priznala da joj je potreban dečko!

Mia Borisavljević često ističe kako uživa u samoći i da joj muškarac nije potreban u životu. Ipak,  atraktivna pevačica nedavno se požalila kako joj je za neke stvari potreban dečko.

Mia Borisavljević se pohvalila savršenim bicepsom! (Foto)

Mia često naglašava kako ne planira da se udaje i kako najviše voli da bude sama u životu, ali pre izvesnog vremena požalila se kako joj je za neke stvari u životu ipak potrebna muška ruka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
"Sve mogu sama da postignem. Sve osim tih vodoinstalaterskih radova. Ne snalazim se najbolje s tim muškim poslovima, hiltijem, motocanglama i svim tim stvarima. To su problemi koji mi najteže padaju", rekla je pevačica za Pulsonline.

Autor: J.B.

Foto: Facebook/Mia Borisavljevic

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.